ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ 2019-2023

ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

Σε περίοδο βαθιάς κρίσης, οικονομικής και κοινωνικής, κρίσης πολιτικής και αξιών, αποφασίζουμε τώρα για το μέλλον του τόπου μας, για τη διοίκηση του Δήμου μας τα επόμενα 4 χρόνια.

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές θα καθορίσουν την πορεία αυτού του τόπου, τα έργα, τις υποδομές, την ανάπτυξη. Θα καθορίσουν τις δράσεις για μια κοινωνία που την μαστίζει η φτώχεια, η ανεργία και η μιζέρια. Για μια κοινωνία που υποφέρει από τα μνημόνια, τις περικοπές αλλά και τη στέρηση δημοκρατικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

Απέναντι σε αυτά εμείς, οι «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ», ερχόμαστε με τόλμη να αναλάβουμε την ευθύνη, να εκπροσωπήσουμε αυτόν τον τόπο, να αναλάβουμε τη διοίκηση και να τον οδηγήσουμε στην ΕΛΠΙΔΑ στο ΜΕΛΛΟΝ στη ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

Το Πρόγραμμα που καταθέτουμε εμπεριέχει βαθιά ΓΝΩΣΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ και προϋποθέτει σκληρή εργασία και αγώνα.

Το μέλλον δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να κάνουμε. Περιέχει και όλα αυτά στα οποία πρέπει να αντισταθούμε να μην γίνει η περιοχή μας από τόπος ευλογίας, τόπος να τον αποστρέφεσαι. Δυστυχώς τέτοιος κίνδυνος υπάρχει.

Σε όλα αυτά όχι μόνο πρέπει να αντισταθούμε αλλά να τα αντιστρέψουμε.

Πρώτο μέλημά μας, η κοινωνία που υποφέρει, η αλληλεγγύη και τα μέτρα στήριξης φτωχών και ανέργων.

Βασικός στόχος η ασφάλεια των πολιτών και της περιοχής μας.

Ακολουθούν η ανάπτυξη, η στήριξη της επιχειρηματικότητας, τα μεγάλα έργα.

Όχι όμως στη προοπτική ρυπογόνων καταστροφικών επικίνδυνων εγκαταστάσεων ή αμφίβολης αξίας σχεδίων σε βάρος των τοπικών συμφερόντων.

Εμείς απαντάμε με ολοκληρωμένο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με κεντρικό άξονα την ανάπτυξη στους τομείς: Μεταποίησης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Λιμένα Λαυρίου, Υπηρεσιών, Τουρισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος.

Με άλλα λόγια αξιοποιούμε την γεωγραφική θέση του τόπου μας στο κέντρο της Ελλάδας, στη πύλη των Κυκλάδων, δίπλα στο Αεροδρόμιο.

Αναδεικνύουμε τα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά και τα κάνουμε πηγή πολιτισμικής, οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης με σεβασμό στην ιστορία, τους ανθρώπους, το περιβάλλον.

 

Η Λαυρεωτική μπορεί.

 

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, όλοι εμείς, μπορούμε να δώσουμε σιγουριά και ελπίδα, να ορίσουμε το μέλλον μας.

 

Με αξιοπρέπεια και ευθύνη.

                                                                                                                                          

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαυρεωτικής

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ 2019-2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *