ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

Με μια πρωτοφανή ενέργεια ο δήμαρχος Λαυρεωτικής αφαίρεσε την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ πινακίδα έργου για το έργο της «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ» που είναι έργο της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ».

Μετά την τεκμηριωμένη ενημέρωση που έγινε από τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Ιατρού στις προεκλογικές ομιλίες του την προηγούμενη Κυριακή και Δευτέρα σε Κερατέα και Λαύριο, καθώς και την προτροπή του προς τους δημότες να δουν και να διαβάσουν την πινακίδα στον κόμβο Κακής Θάλασσας, ότι το έργο αυτό είναι έργο της Περιφέρειας και όχι του Δήμου, με εντολή δημάρχου η πινακίδα ξηλώθηκε χθες το μεσημέρι, Τρίτη 21/5. Υπήρξε αμέσως καταγγελία του συνδυασμού μας και με παρέμβαση της Περιφέρειας ζητήθηκε η πινακίδα να ξαναστηθεί.

Το συνεργείο τοποθέτησε την πινακίδα σε άλλο σημείο ώστε να μην την βλέπουν όσοι εξέρχονται από την Κερατέα.

Η πρωτάκουστη αυτή ενέργεια υποδεικνύει πανικό, αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι το έργο της ασφαλτόστρωσης είναι έργο της Περιφέρειας, το οποίο προσπαθεί να οικειοποιηθεί ο δήμαρχος για προεκλογικούς λόγους.

 

One Reply to “ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ”

  • Τουλα

    By Τουλα

    Reply

    Έτσι μπράβο ! Τέρμα στις απατες και στην κοροϊδία , ξεσκέπασμα κάθε ψεύτη ! Αυτό χρειάζεται μια καθαρή μια δημοκρατική κοινωνία , καλε μου μελλοντικέ Δήμαρχε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *